Primelase

Primelase

„zero durere. eficacitate garantata. unic in iasi! „

Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitiva care utilizeaza laserul dioda, asigurand rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar si vara. Produs de compania spaniola Cocoon, Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetica, realizand tratamente la cele mai inalte standarde.

CUM FUNCTIONEAZA?

Aparatul Primelase produce o raza laser cu o lungime de unda de 810 nm concentrata pe zona tratata. Raza laser emisa este absorbita de melanina, pigmentul care da culoare firului de par, ceea ce determina distrugerea radacinii firului de par, impiedicand astfel posibilitatea de regenerare a foliculului. In urma actiunii laserului dioda, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cat de sensibila ar fi zona tratata, fiind exclus riscul de arsuri sau iritatii.

Dupa efectuarea sedintei, aproximativ 20 – 40% din firele de par de pe zona tratata va cadea treptat dupa 2 saptamani.

avantajele tratamentului

  • Se poate realiza vara. Chiar si pe pielea bronzata si nu impune restrictii in ceea ce priveste expunerea la soare inainte/dupa tratament.
  • Viteza. Aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reuseste sa livreze impulsurile la o frecventa de 2HZ.
  • Timp redus de tratament. Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizeaza in mod egal pe zona tratata, nefiind necesara suprapunerea impulsurilor, ceea ce determina sesiuni scurte ale sedint
  • Sistem de racire controlat. Aplicatorul aparatului incorporeaza sistemul „Crystal Freeze”, care regleaza temperatura automat si constant, astfel incat procedura de epilare este 100% sigura.

pregatirea inainte de tratament

Pacientii nu trebuie sa utilizeze cu cel putin o luna inainte metode de epilare care implica smulgerea firelor de par (ceara, epilator electric), ci doar lama de ras. Pentru siguranta maxima, se recomanda pacientilor sa evite expunerea la soare 3 zile inainte/dupa tratamen, in timp ce alte metode de fotoepilare impun o perioada de minimum 2 saptamani.

ce se intampla dupa TRATAMENT?

Dupa tratamentul cu laser dioda, pot aparea usoare inrosiri ale pielii sau mici iritatii locale, asemeni celor de dupa epilarea cu ceara, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge pana la 72h in cazul zonelor cu par mai des sau in cazul pielii reactive.
– In cazul in care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termala repetat la interval de o ora pe zona tratata. Dupa epilarea fetei, medicul dermatolog recomanda utilizarea unei creme cu factor de protectie.
Sunt interzise in ziua in care s-a efectuat tratamentul dusurile fierbinti pe zona tratata sau saunele
– Dupa prima sedinta, firele de par din zona tratata vor creste ca de obicei, insa dupa un interval de 10-14 zile, aceste fire de par, a caror radacina intra in regresie, vor cadea singure. Un masaj usor cu o manusa exfolianta poate accelera acest proces. Pe masura realizarii mai multor sedinte de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de crestere al firelor de par, care vor deveni mai subtiri.

Avantajele epilarii definitive cu primelase

  • Foliculii de par sunt distrusi in proportie de 70% dupa primele sedinte.
  • Caldura difuzata in firul de par ucide folicul, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai creste din foliculii lezati.
  • Poate fi tratata orice parte a corpului, oricat de delicata ar fi (fata, axila, sani sau zona inghinala).
  • Elimina foliculita si impiedica cresterea firelor de par pe sub piele.
  • Timpul de tratament este foarte scurt, datorita livrarii unui impuls pe secunda.

frecventa tratamentului si numarul de sedinte necesare

Epilarea definitiva cu laserul dioda se efectueaza la un interval de 4 saptamani si sunt recomandate un minimum de 6 sedinte.

Cat de mult dureaza efectul epilarii definitive?

Pentru a tine sub control foliculii de par, care se pot activa in urma modificarilor hormonale, si a va bucura de o piele matasoasa timp indelungat, sunt recomandate sedinte de intretinere efectuate o data la 6 -12 luni.

*tratamentele si rezultatele pot sa difere de la persoana la persoana .