Maximus

Maximus

Radiofrecventa maximus, SoluTia medical-esteticA pentru tratamentul vergeturilor, ridurilor Si cicatricilor.

 • Reducerea localizata a depozitelor de grasime
 • Scaderea in circumferinta si mentinerea rezultatului pe termen lung
 • Imbunatatirea aspectului pielii ai reducerea celulitei
 • Ridicarea, tonifierea si intarirea muschilor
 • Detoxifierea, drenajul limfatic, imbunatatirea circulatiei sanguine si oxigenare

Tratamentul TriLipo este cea mai avansata solutie pentru sculptarea faciala si pentru intinderea pielii. Veti vedea rezultate chiar dupa primul tratament. Pentru rezultate optime se recomanda urmarea unei serii de tratamente. Tratamentele TriLipo au fost dovedite clinic si sunt eficiente pentru toate tipurile de piele. Tratamentul este scurt, sigur si eficient si vei putea sa reiei imediat dupa tratament rutina ta zilnica.

CUM FUNCTIONEAZA?

Tratamentul TriLipo foloseste un mecanism cu tripla actiune, care, in mod simultan

 1. Elibereaza grasimea prin utilizarea energiei cu radio-frecventa dovedita clinic. Radio-frecventa incalzeste celulele grase si le face sa secrete grasime lichida.
 2. Elimina grasimea eliberata folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat.
 3. Remodeleaza pielea prin aplicarea de energie cu radio-frecventa ce cauzeaza contractii imediate de colagen si regenerarea colagenului pe termen lung.

asteapta-te la beneficii!

 • Rezultate vizibile de la prima sedinta    
 • Efect pe termen lung
 • O experienta de tratament placuta
 • Complet ne-invaziva
 • O procedura rapida
 • Potrivita tuturor tipurilor de piele

trilipo – 2 tehnologii intr-un singur aplicator

Tehnologia TriLipo combina in mod unic doua tehnologii eficiente – Radio-frecventa TriLipo (RF) si Activarea Dinamica a Muschilor (DMA). Lucrand simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creeaza un efect sinergetic care ofera eliminarea grasimilor si drenaj limfatic intr-o maniera ne-invaziva, precum si intinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucreaza in acelasi timp la nivelul dermului, hipodermului (grasimea) si pe straturile de muschi pentru a genera o reducere a grasimilor superioara. Efectul combinat al TriLipo RF si TriLipo DMA cauzeaza incalzirea omogena atat a dermei cat si a straturilor de grasime. Energia TriLipo RF incalzeste nivelul de tesut de grasime subcutanat stimuland astfel eliberarea de grasime lichida din celule. Acest efect termal accelereaza metabolismul natural al grasimilor.

Eliminarea grasimilor este accelerata prin aplicarea simultana de presiune interioara si exterioara pe stratul de grasime. Intern, TriLipo DMA face ca muschii sa se contracte, impingand celule grase in sus. Extern, celulele grase sunt impinse in jos de catre presiunea aplicatorului. Efectul rezultat de “comprimare” face ca grasimea sa se scurga prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA.

*Rezultatele pot fi diferite de la persoana la persoana