Intraceuticals

Intraceuticals

bariera impotriva imbatranirii tenului

Intraceuticals a revolutionat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentand o bariera impotriva imbatranirii tenului. Este un tratament de rejuvenare si hidratare intensa bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metoda non-invaziva de a introduce acid hialuronic in derm. Pe langa transformarile extraordinare pe care le aduce texturii si aspectului tenului, Intraceuticals este, intai de toate, o experienta unica!

Cum functioneaza Intraceuticals?

Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul caruia este transportat in straturile profunde ale pielii un complex de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, care va actiona din interior pentru o piele superba la exterior! Oxigenul hiperbaric contribuie la infuzarea in derm a acidului hialuronic, care este rapid absorbit in piele, contribuind cu rezultate imediate la sanatatea pielii. Produsele suport ale brandului Intraceuticals au scopul de a suplimenta nutrientii infuzati deja in derm in timpul tratamentului, totodata sigilind efectul procedurii si prelungindu-i rezultatele.

Tratamentul reuseste sa te transpuna intr-o stare de relaxare deplina, oferindu-ti un rasfat desavarsit! Supranumit „tratamentul Madonnei”, aceasta procedura a ajuns sa stea in spatele aparitiilor stralucitoare ale multor vedete internationale, a modelelor de pe catwalk, dar si a doamnelor sau domnilor preocupati sa aiba un ten lipsit de riduri, ferm si luminos!

Intraceuticals Rejuvenate se adreseaza tenului normal, cu riduri fine, prevenind deshidratarea pielii si imbatranirea prematura. Contribuie la mentinerea sanatatii pielii si reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde si vitaminele A, C si E, dovedindu-se cel mai eficient tratament de hidratare.

Depunerea acidului hialuronic in 3 straturi

Beneficiile tratamentului Intraceuticals pentru piele sunt sustinute de mecanismul care sta in spatele functionarii acestei proceduri,  implementat de catre specialistii australieni: depunerea acidului hialuronic in 3 straturi.

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals
Oxigenul prin presiune hiperbarica introduce in derm o molecula deshidratata de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals
Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic si vitamina C stabilizata, textura usoara a gelului patrunde la nivelul dermului superior, hidratandu-l intens.

Pasul 3. Crema hidratanta Intraceuticals
Pasul final al tratamentului il reprezinta aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grau, ulei de jojoba si macadamia. Aceasta asigura hidratarea epidermei si reprezinta un rezervor de apa pentru moleculele de acid hialuronic introduse in piele.

Kitul de produse de ingrijire pentru acasa cuprinde:

  • Gelul demachiant Rejuvenate – curata delicat tenul de machiaj si elimina impuritatile
  • Gelul hidratant Rejuvenate – asigura pasul 2 in procesul de depunere a acidului hialuronic si hidrateaza intens tenul
  • Crema hidratanta Rejuvenate – asigura pasul 3 in procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurand hidratarea pielii si tonifierea acesteia
  • Gelul special pentru ochi – cu o textura speciala, bogata in acid hialuronic si nutrienti, acest gel are grija de aspectul pielii din jurul ochilor, prevenind riduril si cearcanele

Boostere care trateaza punctual fiecare imperfectiune a tenului

Gama de boostere ale tratamentului a fost creata pentru a oferi solutii pentru diverse probleme ale tenului, fiind disponibile atat in varianta pentru infuzie, cat si in cea de crema, pentru a spori efectul tratamentului realizat in clinica.

Booster Vitamina A – Diminueaza porii dilatati, trateaza arsurile solare si uniformizeaza textura pielii.

Booster Antioxidanti – Revitalizeaza pielea cu ajutorul antioxidantilor naturali extrem de puternici, respectiv extracte din kakadu plum, o planta din Australia. Reduce cearcanele si lupta cu radicalii liberi.

Booster Vitamina C+3 – Protejeaza pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigura foto-protectie si trateaza hiperpigmentatia.

Booster Colagen – Asigura un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reintineri si restabili volumul si fermitatea pielii, reducand vizibil ridurile.