Icoone

Icoone

Icoone
Tehnologie noua de tratament al pielii

Aparatul Icoone reprezinta o noua modalitate de tratare a pielii.”Icoone ofera o noua perspectiva extraordinara asupra tesutului conectiv„, sustine Prof. Jean-Claude Guimberteau, specialist in chirurgie reparatorie.

Prof.Guimberteau sustine ca tesutul conectiv este alcatuit dintr-o retea infinita de
micro-vacuole, organizate intr-un tipar haotic si fractal care constituie elementul principal al tesutului. Fiecare vacuola are volum, pereti, forma, margini si continut.Aceasta noua interpretare a tesului conectiv ca o retea de vacuole sparge barierele traditionale si vine cu metode noi de tratare a patologiilor ce afecteaza tesutul subcutanat.

Cercetarea stiintifica impreuna cu inovatia tehnologica a aparatului Icoone permite crearea unei noi directii pentru tratamentul P.E.F. (paniculopatie edematoasa-fibrosclerotica) cunoscuta si sub termenul de celulita, atat din punct de vedere medical (edema, fibroza), cat si estetic (reducerea depositelor de grasime localizata si tratarea laxitatii pielii) oferind un rezultat extraordinar si in cele ma dificile cazuri.

Descarca brosura

Icoone este un aparat patentat si are un set de aplicatoare cu role motorizate echipate cu multitudine de
orificii menite sa produca Stimularea Multi Micro Alveolara (MMAS).
Datorita actiunii mecanice si aspiratiei fractionate generate de role, pielea primeste 1180 micro stimulatii pe dmp.
Micro-alveolele incorporate in vacuum stimuleaza vacuolele din tesut, asigurandu-se

astfel un tratament uniform si precis.

Combinarea micro stimulatiilor produse de role si aspiratia generata central de aplicator asigura si tratarea tesutului mai gros fara a se afecta epiderma.

Cu ajutorul tehnologiei Icoone se trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii. Masajul multi-fractionat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care apeleaza operatii chirurgicale datorita capacitatii sale de accelerare si potentare a rezultatelor.
Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing si de lifting pentru fermitatea fetei, gatului si decolteului, garantand totodata si reducerea semnificativa a ridurilor adanci si liniilor de expresie din zonele delicate precum ochii sau buzele.

  Icoone Beauty echipament complet estetica faciala si corporala

  • depozite de grasime localizata
  • celulita
  • remodelare silueta
  • axitate piele
  • laxitate brate si picioare
  • vergeturi
  • fermitate sani
  • fermitate fata, gat si decolteu
  • tratament riduri adanci
  • estompare linii de expresie

Icoone este un echipament revolutionar, fara durere si non-invaziv, ofera pielii un „antrenament” care trateaza celulita si elimina grasimea, in timp ce stimuleaza fibroblastele sa produca elastina si colagen nou.Tehnologia Icoone ofera rezultate exceptionale tesulului cutanat, tonifiindu-l si oferindu-i fermitate si in cele mai dificile cazuri.

Rezultate cu Icoone

– 6 cm/3 sapt cu Icoone: Reducere, remodelare, tonifiere abdomen

– 10 cm/sapt cu Icoone: Reducere celulita, remodelare, fermitate fese

– 4 cm/2 sapt cu Icoone: Remodelare si tonifiere abdomen

– 3 cm/1 sapt cu Icoone: Fermitate si remodelare fese

 

– 7 cm/2sapt cu Icoone: Emilinare celulita, remodelare, fermitate corp

– 6 cm/2 sapt cu Icoone: Reducere celulita, remodelare, tonifiere corp\

Astazi, tehnologia Icoone poate fi gasita in cele mai bune centre de frumusete si clinici estetice din lume. Intrand in lumea icoone primesti accesul la o tehnologie avansata si la o variata paleta de servicii.

*Rezultatele pot varia de la persoana la persoana