Hydrafacial

Hydrafacial

Ingrijire completa a tenului intr-un singur tratament!

Aparatul Hydrafacial reprezinta o inovatie in domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Delicat si gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a inlocui tratamentele traditionale din saloanele de cosmetica, oferindu-va o noua experienta in ceea ce inseamna curatarea tenului. Hydrafacial se adreseaza tuturor tipurilor de piele: mentine sanatos tenul normal, calmeaza si trateaza tenul acneic, intinereste tenul afectat de varsta si reduce ridurile fine. In timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicati fiecarei etape in parte si unici pentru fiecare dintre pacienti, astfel incat acestia au certitudinea unui tratament  in conditii de maxima igiena.

Etapele unui tratament de hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Pasul 1. Curatare si exfoliere: celulele moarte si impuritatile sunt eliminate de la suprafata pielii.
Pasul 2. Peeling: acizii speciali curata porii fara a irita sau leza tegumentul.
Pasul 3. Extractia: aplicatorul special actioneaza cu tehnologia vortex si realizeaza extractii asupra porilor, eliminand impuritatile de la nivelul pielii.
Pasul 4. Hidratarea: o combinatie de substante hidratante este introdusa in piele pentru hranirea si protejarea tenului.
Pasul 5. Protectie: utilizarea produselor Hydrafacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioada indelungata si protejeaza pielea.

Functioneaza cu tehnologii patentate la nivel mondial

Vortex-Cleaning™
Solutiile speciale de curatare si eliminare ale impuritatilor actioneaza la nivelul pielii cu ajutorul vortexului.

Vortex-Extraction™
Extractia punctelor negre si a pustulelor se realizeaza bland, cu ajutorul unui vacuum special, actionat de puterea vortexului.

Vortex-Fusion™
Substantele hidratante si antioxidantii sunt transmise in piele prin aplicatorul special, imbunatatind aspectul pielii, indiferent de problemele cu care se confrunta pacientul.

Beneficii tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

  • Elimina punctele negre
  • Calmeaza si reduce acneea
  • Reduce porii dilatati
  • Diminueaza ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentatiile
  • Confera tenului stralucire si prospetime

Tratamentul Hydrafacial ofera rezultate in ceea ce priveste textura si aspectul pielii, fara disconfort si fara a necesita o perioada de recuperare. Pacientii care incearca acest tratament sunt uimiti sa constate ca tenul lor arata mai sanatos, mai curat si mai luminos, fara a trece prin trauma iritatiilor.


Rezultate