Cooltech

Cooltech

slabire localizata prin criolipoliza

Beneficiaza de Criolipoliza Cooltech, un tratament medical non-invaziv ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare, care elimina  grasimea in exces.

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina  grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat, incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, in timp ce tegumentul, fibrele de colagen si restul tesuturilor sunt protejate. Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor si in cel al femeilor.

Aplicatorul trage in cavitatea acestuia tesutul adipos printr-un efect de vacuum ce opreste temporar circulatia sangvina si faciliteaza inghetarea celulelor grase. Dupa acest tratament, se instaleaza procesul natural de eliminare al grasimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism. Macrofagii, enzime ale corpului nostru care functioneaza ca niste ”gunoieri” pentru toate tesuturile moarte, sunt atrasi in locul respectiv si desfac celulele in componente primare ca aminoacizi si apoproteine, pe care corpul nostru le refoloseste pentru a realiza functiile naturale.
CoolTech este singurul aparat care raceste pana la -8 grade Celsius in mai putin de cinci minute, reducand discomfortul simtit in timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la -3 grade in 10 minute!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri). CoolTech este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de -43 de grade Celsius.

  1. Sistemul de vacuum al CoolTech retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
  2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
  3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura programata.
  4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural, cu ajutorul macrofagilor care metabolizeaza adipocitul, descopunandu-l in ingrediente primare pe care corpul le refoloseste pentru a realiza functiile obisnuite.

Zone

  • Abdomen inferior si superior
  • Genunchi
  • Spate
  • Coapsa externa si interna
  • Gambe
  • Brate

intrebari frecvente despre slabirea prin criolipoliza cooltech

Cate sedinte sunt necesare?

In functie de grosimea stratului de grasime, sunt necesare 1 pana la 3 sedinte. Perioada dintre sedinte trebuie sa fie de minimum 45 de zile.

Care vor fi rezultatele si cand vor fi vizibile? 

In functie de grosimea stratului initial de grasime, pierderea va fi de pana la 8 cm; in ceea ce priveste procentul de tesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Aproximativ 40% din rezultate vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile, dar perioada optima pentru a putea observa rezultatele este de minimum 6 saptamani. Rezultatele pot sa difere de la persoana la persoana

Caror persoane li se recomanda criolipoliza? 

Criolipoliza este recomandata pentru toate zonele cu tesut adipos localizat. Candidatul ideal  este o persoana care doreste sa reduca stratul de grasime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, solduri, coapse, fese, brate, etc.

Ce simte pacientul in timpul tratamentului?

Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. La inceput, ei simt o presiune in zona de tratament (cauzata de  vacuum) si un discomfort la finalul tratamentului, cand sangele incepe sa circule iarasi in zona tratata.

Dupa finalizarea procedurii, de obicei, in zona de tratament va fi prezenta o roseata si o oarecare amorteala care poate dura cateva ore. In mod exceptional, pot aparea mici hematoame care vor disparea in cateva zile.

Pacientul se poate intoarce imediat dupa tratament la activitatile sale zilnice fara a simti vreun discomfort.

Care este diferenta fata de alte proceduri?

Rezultatele criolipolizei constau in reducerea vizibila si naturala a tesutului gras, fara a experimenta metode invazive, chirurgicale, precum liposcutia. In acelasi timp, nu exista riscul de a afecta tesuturi adiacente.

 Rezultatele sunt definitive?

Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat  prin metabolismul natural al corpului. Cu o dieta normala si cu exercitii fizice, rezultatele vor fi durabile.

Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza in cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. Deasemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei.

Mod de functionare aparat Cooltech 

*Rezultatele sunt diferite de la persoana la persoana