Tarife

Tarife

si oferte speciale

Aici gasesti lista actualizata de preturi pentru toate tipurile de tratamente pe care le oferim la Centrul de estetica faciala si corporala Beauty Code. Alege-l pe cel care ti se potriveste si contacteaza-ne pentru o programare!

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa iti ofere pachete personalizate de servicii, adaptate nevoilor tale specifice si care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite. Intreaba-ne cum poti beneficia de ofertele speciale!

VOUCHER CADOU

Daruieste experiente unice si de neuitat persoanelor dragi din viata ta sub forma unor vouchere cadou Beauty Code!
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

 

Estetica faciala

Estetica faciala

Remodelare corporala

Remodelare corporala

Epilare definitiva laser

Epilare definitiva

Femei

Barbati

oferte speciale

Bucura-te de promotiile si extra-discounturile pe care le oferim clientilor fideli si profita de toate reducerile noastre de sezon.
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Oferte Speciale

Oferte Speciale

Profita de pachetele promotionale pentru mirese si oferta speciala Cooltech, valabile doar intre 6 si 17 mai.

Pana pe 6 mai, te poti bucura de doua oferte de nerefuzat, la doua dintre cele mai eficiente servicii medical-estetice pentru fata si corp, numai bune inainte de vacanta prelungita de Paste si 1 Mai:

Profita de oferta speciala pentru mirese, valabila numai intre 15 si 26 aprilie: tehnologia inovatoare de remodelare corporala Venus Legacy, in sedinte de 50 de minute, asociata cu masajul si peelingul te vor ajuta sa fii in forma maxima in cea mai importanta zi din viata ta.

Ofera in dar serviciile noastre persoanelor dragi din viata ta!
Poti atribui Voucherului Cadou Beauty Code orice valoare vrei tu.